Open-source learning platform on upcycling fashion design

MODNI IZDELKI

Tukaj boste našli 53 različnih izdelkov, narejenih iz odpadnih materialov. Vsi so kreativni, lepi, originalni in uporabni, zato vas resnično vabimo, da jih poskusite izdelati sami; sprejmete izziv? Nadreciklirani izdelki so razporejeni v štiri različne skupine: modni dodatki, oblačila, mini (oblačila za otroke) in dom. Vsaka opisna lekcija ima isto strukturo, ki je bila zasnovana z namenom izboljšanja vsakega koraka izdelave in boljše organizacije izvajanja usposabljanja v skupini posameznikov z invalidnostjo. V vsaki lekciji so opisani zahtevani materiali za izdelavo, predviden čas izdelave, stopnja zahtevnosti (predvidena in je odvisna od zmožnosti posameznikov izobraževanja, ki jo mora bodoči mentor tudi upoštevati), učni cilji oziroma izidi, razvoj spretnosti po vsaki učni lekciji in navodila, ki razkrivajo korake izdelave določenega izdelka.
Priporočamo, da začnete z enostavnejšimi lekcijami in zvišate stopnjo zahtevnosti glede na napredek v skupini, da se izognete morebitnemu razočaranju ali umiku udeležencev iz tovrstnih aktivnosti.
Omenjen modne lekcije nadrecikliranja so prosto dostopne in si jih lahko brezplačno prenesete ne da bi se morali registrirati na Chic&Craft platformo.

 

UVOD
OBLAČILA
MODNI DODATKI
DRUGO
MINI